COVID-19 ممکن است بر روند تولید اسپرم تأثیر بگذارد و منجر به تعداد کم شود ، ادعا می کند

SARS-CoV-2 ، عامل ایجاد کننده COVID-19 ، نیز نشان داده شده است که در غدد جنسی نر وجود دارد.

کووید -19 به عنوان یک بیماری تنفسی در نظر گرفته می شود که بر ریه ها و مجاری تنفسی تأثیر می گذارد. با این حال ، در چند ماه گذشته ، محققان دریافته اند که این بیماری می تواند بر اندام های مختلف از جمله کلیه ها ، قلب و بیضه ها تأثیر بگذارد و ممکن است منجر به آسیب و نارسایی اعضای بدن یا حتی مرگ شود.

به ویژه به مردان پیشنهاد می شود که مستعد ابتلا به این بیماری باشند. متخصصان می گویند این ممکن است به دلیل سطح بالاتر ACE2 در خون و بیضه آنها ، سطح تستوسترون بالاتر و وجود یک کروموزوم X تک باشد (در مقایسه با زنانی که دو کروموزوم X دارند).

اکنون ، یک مطالعه جدید در چین نشان داده است که SARS-CoV-2 ممکن است بر روند اسپرماتوژنز (تشکیل اسپرم) تأثیر بگذارد و منجر به کم شدن تعداد اسپرم شود.

یافته های این مطالعه در مجله دسترسی آزاد منتشر شده است پزشکی بالینی که توسط لانست.

پژوهش قبلی

شناخته شده است که چندین بیماری ویروسی بر سیستم تولید مثل مردان تأثیر می گذارد. این موارد شامل ویروس هپاتیت C ، ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV ،) ویروس هرپس ، ویروس ابولا و ویروس پاپیلومای انسانی است. این ویروس ها بر اسپرماتوژنز ، تعداد اسپرم ، سطح هورمون ها و تحرک اسپرم تأثیر می گذارند.

متخصصان پیشنهاد می کنند که درجه حرارت بالای بدن در هنگام ویرمی (وجود ویروس در خون) ممکن است باعث عبور ویروس از سد بیضه خون و نشت در دستگاه تولید مثل مردان شود. با این حال ، محققان می گویند ممکن است نیازی به وجود ویروس در داخل دستگاه تناسلی مردان نباشد تا آسیب ببیند.

SARS-CoV-2 ، عامل ایجاد کننده کووید -19 ، همچنین نشان داده شده است که در غدد جنسی نر وجود دارد. وقتی صحبت از تأثیر ویروس بر روی دستگاه تولید مثل مردان است ، هنوز اطلاعات زیادی در دسترس نیست.

آخرین مطالعه

برای تحقیقات فعلی ، دانشمندان دو گروه مختلف را مورد بررسی قرار دادند. در گروه اول ، نمونه کالبد شکافی از شش مرد که در اثر آن جان خود را از دست دادند ، گرفته شد کووید -19 و نمونه های مایع منی از 23 مرد که در حال بهبودی از این بیماری بودند. برای گروه کنترل ، شش نمونه جراحی از مردان مبتلا به سرطان پروستات و 22 نمونه منی از مردان سالم گرفته شد.

همه مردانی که در گروه های آزمایشی قرار داشتند بالای 18 سال سن داشتند و از نظر آزمایش مثبت بودند کووید -19 طی هفت روز گذشته ، هرگز تحت درمان ناباروری قرار نگرفت ، قبلاً از طریق بارداری طبیعی صاحب فرزند شده و یا به دلیل مشکل باروری همسرشان فرزندی نداشته اید و سابقه بیماری نداشته است که می تواند بر روند تولید اسپرم تأثیر بگذارد.

در اینجا برخی از یافته های این مطالعه آورده شده است:

  • ادم بینابینی در بیضه ها و اپیدیدیم در همه مردان مبتلا دیده شد کووید -19 .
  • روند اسپرماتوژنز در تمام افراد مورد آزمایش تحت تأثیر قرار گرفت.
  • کووید -19 بیماران غلظت بالاتری از سلولهای T و ماکروفاژها در بافت بیضه خود داشتند.
  • IgG ، نوعی آنتی بادی است که بعداً در اثر عفونت تولید می شود ، در شش نمونه کالبد شکافی دیده شد.
  • بیان ACE2 در سلولهای بیضه دیده شد.
  • حدود نه نمونه از 23 نمونه مایع منی در دوره نقاهت کووید -19 غلظت اسپرم در بیماران کمتر از 156 10 106 در میلی لیتر بود. تعداد نرمال اسپرم از 15 X 106 تا 20 X 106 / میلی لیتر است. باز هم ، همه این مردان قبلاً بچه دار شده بودند و هرگز تحت درمان ناباروری قرار نگرفتند.
  • حدود 14 بیمار تعداد لکوسیت های بیش از 106/1 میلی لیتر در میلی لیتر را نشان دادند که نشان دهنده لوسوسیتوسپرمیا است ، وضعیتی که با وجود تعداد زیادی لکوسیت در داخل مایع منی و در نتیجه آسیب DNA اسپرم مشخص می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر ، مقاله ما را در مورد تعداد کم اسپرم بخوانید.

مقالات بهداشتی در Firstpost توسط myUpchar.com ، اولین و بزرگترین منبع هند برای اطلاعات پزشکی تأیید شده ، نوشته شده است. در myUpchar ، محققان و روزنامه نگاران با پزشکان همکاری می کنند تا در مورد همه چیز درباره سلامتی اطلاعاتی به شما ارائه دهند.