سویق ها ، خواص و طرز تهیه – شفاها

به جهت تهیه و تنظیم همین سویق خوش عطر و طعم بایستی یک کدو تنبل سالم و کمی سفت را تعیین نموده آن را پوست گرفته، بعد از آن به صورت حلقه، حلقه و در اخیر به شکل حلالی خرد نمایید. در غایت می بایست هر دو ماده را باهم ترکیب کنیم تا سویق جو بدست آید. آرد سبوس و آرد جو به شکل جداگانه تفت داده میگردد و پس از اینکه سرد شد آن دو را باهم مخلوط میکنند. به کارگیری از همین محصول خوب تر می باشد همپا روغن زیتون باشد نیکی اینکه حساس نیز تفت دیتا شود. از دیگر خواص همین سویق بایستی به تمیز کننده معده، پیشگیری از بواسیر، تقویت ساق پا و امداد ب معالجه برص اشاره کرد. مریض به ویژه تبدار، باید از سویق به عنوان سویق خشک یعنی چه خوراک به کارگیری کند. سویق یک طریق طبخ غلات و حبوبات است که میزان مرغوب بودن مواد غذایی را تا بالاترین حدممکن مراقبت می کند. گفتنی هست که لغت نامه دهخدا لفظ «قاووت» را ترکی می داند که غالباً به معنای آرد حبوبات بریان شده است؛ لیکن این واژه، گاه در آیتم غیر حبوبات (مانند بعضی میوه ها یا تره بار) هم فعالیت موفقیت دارد. اما میزان به کار گیری از سویق در آن دوران، باید کنترلشده باشد و مصرف دوچندان سویق هم می تواند سبب بیش تر وزن بیش از حد جنین یا مادر او گردد. همینطور در صورتی که زن و شوهر حدود چهار هفته قبل از بارداری مبادرت به مصرف سویق کنند، این کار منجر به دنیاآمدن نوزاد دارای بنیه ای توانا می شود و هم دادن میزان کمی(نصف قاشق غذاخوری) از سویق به ملازم شیر به نوزاد (بعد از شش ماهگی) مفید بوده و ارزش غذایی بالاتری نسبت به شیر خشک و سرلاک دارد. همچنین سبوس ها حاوی ویتامین B و D میباشند که فارغ از آسیاب نمودن و تفت دادن نمی توانند جذب بدن شوند. نحوه عمومی تهیه سویق بدین مدل می باشد که ماده گزینه حیث را آسیاب کرده و به مدت حدود 45 دقیقه الی 1ساعت بسته به مقدار آرد، روی آتش ملایم ، تفت می دهند. سویق گندم مصفی از آسیاب کردن دانه های گندم ملازم سبوس و تفت دادن آن تحت شرایط خاصی به دست می آید. درصورتیکه شما هر مدل سوالی در ارتباط حیاتی چه جایی و روش استعمال از سویق شیوه تهیه دارید، می توانید حساس ما در برگه وب تماس بگیرید.