,خبر" />



همیشه وقتی صحبت از زبان کنکور میشود اولین چیزی که به ذهن داوطلب می رسد این هست که باید حتما کلاس رفته باشم تا بتونم زبانم را خوب بزنم و انقدر افرادی هستند که از من زرنگ تر هستند و قبل از من خیلی سال ها پیش کلاس رفتند و من جایی واسه پیشرفت ندارم و از همین جاست که شما نمیخواید بیشتر از این قدم به جلو بردارید مگر اینکه از راه های میانبر خودتان را برسانید اونم چجوری؟ در فیزیک حرف آخر مفهوم محوری بودن شعار نیست بلکه واقعا عملی میشود و در فصلی مانند سینماتیک از هیچ فرمولی استفاده نمیشود. چرا باید یک داوطلب تا این حد در این درس که چندان هم سنگین نیست به این درصد ها تبدیل واحدهای فیزیک برسد؟ خب برای اینکه بتوانید در درک مطلب و کلوز تست قوی شوید نیاز دارید تا به حد کافی تمرین و تکرار بسیار داشته باشید یعنی تقریبا هیچ مطلبی نباشد که شما روی آن کار نکرده باشید.

مرور مهم ترین گام برای موفقیت شما در درس زبان می باشد در بالا توضیح داده شد که خلاصه نویسی کنید و این برای این بود تا شما تایم تان را برای دوباره خواندن کل مطالب هدر ندهید و فقط با خواندن خلاصه هایی که به درستی خلاصه نویسی شده یعنی نوشتن مطالب اصلی و نکات ریز مهم به مرور تمامی آن چه که در مدت طولانی خوانده اید بپردازید. درصد افرادی که در این درس توانسته اند به درصد بالای 50 برسند فقط 7 درصد بوده است در حالی که درصد افرادی که در درس زبان به درصد منفی رسیده اند 34 درصد بوده است و این یعنی یک آمار افتضاح از داوطلبان کنکوری! خب برای اینکه ثابت کنم واقعا این درس مورد توجه قرار نمی گیرد یک آمار از این درس برای شما قرار می دهم. موسسه حرف آخر برای اینکه بتواند تایم را برای داوطلب ذخیره کند تا بتواند به جای فقط آموزش دیدن به مرور بیشتر بپردازد تا در مورد آن درس به تسلط برسد یک روش منحصر به فرد به کار حرف آخر برده است. هر نکته لازم برای تدریس را که فکر می کنید بعد از مدتی ممکن است فراموش کنید را در جزوه یا حاشیه کتاب خود وارد می کنید و در آن حتی لغات را هم با جملات وارد می کنید چون که مطمئنا در زمان مرور به کارتان خواهد آمد پس تنبلی نکنید و حتما تایمی را برای خلاصه نویسی کنار بگذارید.

دوستان به یاد داشته باشید اگر مرور نباشد شما حتی اگر تو ایده آل ترین حالت مطلب را بخوانید و یاد بگیرید بعد از ده روز یا دو هفته آن را فراموش خواهید کرد چه برسد تا کنکور که 5 ماه از آن باقی مانده است. برای لغات شما باید سعی کنید روزانه 10 الی 20 لغت را یاد بگیرید و آن را به دایره لغت خود اضافه کنید اما یاد گرفتن به این معنا که یا لغات را با جمله آموزش ببینید یا با تصویر تا در ذهن تان همیشه ماندگار شود چون که اگر شما بخواهید فقط لغات را حفظ کنید لغت را خیلی سریع در ذهن خواهید سپرد و به همان سرعت هم بعد یک مدت و با افزایش حجم لغات فراموش خواهید کرد پس باید کاری کرد تا نه تنها لغات در ذهن تان بماند بلکه تا بعد از کنکور هم بتوانید از آن ها برای تقویت زبان خود نیز استفاده کنید.

پس بیاید و شما هم جزو افراد گروه 7 درصدی باشید. اما در مورد روش دیگر برای یادگیری لغات این است که شما با تصاویر لغات را در ذهن خود ثبت کنید که منابع آموزشی ای وجود دارد که اگر تا انتها با ما همراه باشید این منابع که به شما تصویری یاد گرفتن لغات را آموزش می دهد و تا مدت ها لغات را در ذهن خواهید داشت. تا انتها با ما همراه باشید تا فقط در پنج دقیقه بدانید چطور می شود به مطالب انگلیسی مسلط شد و به سوال های مربوط به آن به راحتی پاسخ داد. تو فقط اراده کن و سعی کن اجراش کنی موفقیت حتما از آن تو خواهد بود خواستن توانستن است. استاد محمودی با استفاده از انیمیشن و الگو تمامی لغات، گرامر، کلوز تست و درک مطلب را فقط و فقط در 25 ساعت آموزش داده اند و شما کل زبان سه پایه را در این مدت کم تا مدت ها به یاد خواهید داشت چرا که انیمیشن و تصویر تا مدت های مدیدی در ذهن افراد باقی خواهند ماند. یادگیری با جمله به این صورت خواهد بود که شما معنای فارسی لغت را متوجه می شوید و با آن یک جمله فارسی می سازید تا لغت در ذهن شما ماندگار شود.

اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد آموزش پایه چهارم ابتدایی لطفا به بازدید از وب سایت ما.