کاهش 100 دلاری قیمت طلا در پی تنش نظامی ایران و آمریکا
همزمان با تنشهای نظامی در تنگه هرمز و نگرانی از افزایش تورم در آمریکا، قیمت طلا حدود 100 دلار کاهش پیدا کرد. این تغییرات نتیجه حملات جدید آمریکا به ایران و افزایش قیمت نفت بوده است.
به نقل از رویترز، قیمت طلا در روز پنجشنبه کاهش 100 دلاری را تجربه کرد. این امر به دلیل حملات آمریکا به ایران رخ داد که به نوبه خود منجر به افزایش قیمت نفت و تشدید نگرانیها در خصوص افزایش تورم و چشمانداز نا مطمئن نرخ بهره شد. همچنین، ارزش دلار افزایش یافت و این امر طلا را برای دارندگان ارزهای دیگر گرانتر کرد.
لیزا کوک، رئیس فدرال رزرو، بیان کرد که بانک مرکزی ایالات متحده باید در حال حاضر نرخ بهره کوتاهمدت را ثابت نگه دارد. با این حال، با توجه به تعرفهها، درگیری با ایران و افزایش سرمایهگذاریهای مرتبط با هوش مصنوعی که باعث افزایش قیمتها میشود، او اعلام کرد که در صورت لزوم آماده است نرخها را افزایش دهد.

