۵ نکته راجع به اسید سیتریک که هرگز نشنیده اید

برای خنثی سازی اسید از کربنات سدیم استعمال کنید. به جهت اسیدهای غیرآلی (مانند اسید کلریک و اسید نیتریک)، خنثی سازی تمام می شود هنگامی که محلول دیگر در اثر افزودن کربنات سدیم بخش اعظم حباب نزند. برای اسیدهای آلی (مانند اسید سیتریک و اسید اولئیک)، بایستی محلول را دارای نوارهای pH باز‌نگری کنید تا خنثی سازی را تأیید کنید. افزودن اسیدهای آلی به نان سبب ساز ارتقاء طول قدمت آن به جهت محافظت تا بیش از ۳۰ روز می شود و همین مدت روزگار به اسید و نسبت آن بستگی دارد. لیمو و لیموترش به ویژه غلظت اسید بالایی دارند، که می تواند تا حد 8٪ از وزن خشک همین میوه ها را تشکیل دهد. برچسب ها را تحلیل کنید تا اطمینان حاصل نمایید که زمان خرید کردن برای غذا، برچسب “درجه غذایی” را خریداری کرده اید.بسته به طریق استعمال از همین محصول کلیه کاره می توانید اهمیت خرید آنلاین اسید سیتریک در میزان های متفاوت خریداری کنید. در سال 1923 میلادی، وهمر حضور اسید سیتریک را به عنوان کالا جانبی اگزالات کلسیم ایجاد شده، توسط کشت پنسیلیوم گلوکوم مشاهده کرد. استفاده های بی شماری از همین محصول وجود دارد. اسید سیتریک رخ بی آب از آب داغ متبلور می شود، در حالی که مونوهیدرات هنگامی که اسید سیتریک از آب سرد متبلور می شود، اسید سیتریک اینساین تشکیل می شود. اسید سیتریک حساس برخی از کاتیونها تشکیل نمکهای کریستالهای مونو، دی و تری بازی را می دهد. استرهای تری اتیل، تری بوتیل و استیل تری بوتیل به تیتر یک نرم کننده غیرسمی در پلاستیک سازی به ویژه در پلاستیک های صنعت بستهبندی غذایی به کار گیری میشوند. به این دلیل روزمره در محصولات متعددی از آن استفاده می شود ولی احتمالا خیلی از شما از این مسئله بی خبرید که تقریبا در بخش اعظم موادی که مصرف میکنیم، اسید سیتریک وجود دارد. سازمان طعام و داروی آمریکا (FDA) اسید سیتریک را برای به کار گیری به عنوان یک افزودنی غذایی بی خطر می داند. اسید سیتریک سنتتیک معمولاً بوسیله سازمان طعام و دارو (FDA) ایمن شناخته می شود. بخاطر داشته باشید که همه فرم هایی که پیدا می کنید، به جهت افزودن به خوراک مطلوب نیستند. به جهت اشخاصی که هر گونه نگرانی در گزینه دقیقا چه جایی و همینطور هدایت در گزینه چگونگی به کار گیری از اسید سیتریک دیجی کالا ، شما ممکن است می توانید کلیدی ما در صفحه وب تماس بگیرید.